Ηράκλειο: Συνελήφθη δράστης πέντε διαρρήξεων

Ηράκλειο: Συνελήφθη δράστης πέντε διαρρήξεων

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ ερευνάται αν διέπραξε και άλλες

Το απόγευμα έκανε διάρρηξη, το βράδυ συνελήφθη
Η πέμπτη διάρρηξη που διέπραξε στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου ήταν και η τελευταία για έναν Έλληνα «ποντικό» που έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού την στιγμή που έκλεβε διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 3.000 ευρώ και συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη για προανάκριση, προέκυψε από την αξιοποίηση στοιχείων ότι το διάστημα από τις 13 Μαρτίου ως τις 21 Ιουνίου είχε διαπράξει δυο διαρρήξει και δυο απόπειρες σε σπίτια, από τα οποία είχε κλέψει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ ερευνάται αν διέπραξε και άλλες.

*** Από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί του τμήματος Αλυκών και της Ασφαλείας, εξιχνιάστηκαν δύο διαφορετικές κλοπές στη Ζάκυνθο. Μάλιστα, συνελήφθησαν μια Ελληνίδα που είχε ξαφρίσει 200 ευρώ από μια επιχείρηση και ένας Έλληνας που είχε κλέψει οινοπνευματώδη ποτά αξίας 200 ευρώ από ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο διέρρηξε. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε διώξεις για κλοπές.

Ειδήσεις σήμερα

Εκτός Παναθηναϊκού ο Θεοχάρης, ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα

Παραδόθηκε ο 37χρονος που πυροβόλησε τον κουνιάδο του στην Κρήτη

Βίντεο: Η συγκίνηση του Χολέμπας για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης