Κορωνοϊός: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στo Μαρούσι

Κορωνοϊός: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στo Μαρούσι

Για δειγματοληπτικούς ελέγχους

eodi
Μεικτό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και του ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας βρέθηκαν πριν από λίγο σε μεγάλη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στη Μαρούσι προκειμένου να προχωρήσουν σε δειγματοληπτικούς ελέγχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη μονάδα φιλοξενεί γύρω στα 140 άτομα. Παρών στους ελέγχους ήταν και ο περιφερειάρχης Αττικής, κ. Πατούλης. Αντίστοιχα κλιμάκια θα επισκεφθούν εντός ολίγου για αντίστοιχους ελέγχους και άλλες δυο δομές σε Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη.

image3
image2
image1


Σύμφωνα με πηγές από την περιφέρεια Αττικής, θα γίνουν τμηματικά έλεγχοι σε όλες τις 140 δομές φιλοξενίας σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Χθες έλεγχοι έγιναν και στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη. Τα κλιμάκια προέβησαν σε λήψη ρινοφαρυγγικού δείγματος από το προσωπικό της Δομής και δειγματοληπτικά από τα άτομα που φιλοξενούνται εκεί. Τα δείγματα θα εξεταστούν με την τεχνική PCR, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Κλείσιμο
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε κλινική εξέταση από το ιατρικό προσωπικό και εκτίμηση των περιστατικών εκείνων, που πιθανόν να χρήζουν περαιτέρω νοσηλευτικής αγωγής.

image5
image0
image4


«Συνεχίζουμε τους ελέγχους για να προστατευόσουμε τους γονείς μας. Θα γίνουν έλεγχοι σε όλες τις δομές», δήλωσε στο protothema.gr ο κ. Πατούλης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μετά την ανοσία της αγέλης, η Σουηδία τώρα λέει «όχι στις μάσκες»

Τι ακριβώς συνέβη στις Μυκήνες - Φθορές αλλά όχι καταστροφή το πρώτο συμπέρασμα

Μαχαίρωμα για τα μάτια μιας γυναίκας στην Παλαιόχωρα Χανίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης