Θετικός στον κορωνοϊόδιαγνώστηκε 26χρονος, ο οποίος πήγε χθες συνοδευόμενος από τον αδερφό του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Ο 26χρονος είχε εμφανίσει συμπτώματα κορωνοϊού και έτσι υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Ωστόσο, την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη τα διαδικαστικά για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί τον παρότρυναν να νοσηλευτεί εκεί, εκείνος... το έκασε.
Ο αδερφός του, ισχυρίστηκε πως ο 26χρονος ήθελε να μπει σε καραντίνα στο σπίτι του και να μη νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, ωστόσο σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.