Πήγαν για διακοπές στην Ίο φορτωμένοι με κάνναβη

Πήγαν για διακοπές στην Ίο φορτωμένοι με κάνναβη

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου

astynomiko_peripoliko
Το ενδεχόμενο να αναζητούσαν και αγοραστές για τα ναρκωτικά με τα οποία έφτασαν για διακοπές στην Ίο τέσσερις νεαροί Έλληνες, διερευνούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος οι οποίοι τους συνέλαβαν μετά από έλεγχο στις αποσκευές τους.

Στα σακίδια που είχαν μαζί τους οι νεαροί ταξιδιώτες, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν διάφορες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 260,8 γραμμαρίων κι έτσι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου, που τους άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καρδίτσα και Βόλο

Έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα στην Καρδίτσα έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από πληροφορίες ότι διακινούσε ναρκωτικά και ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 74,7 γραμμαρίων, καθώς και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα κάνναβης, ενώ κατέσχεσαν και 250 ευρώ. Ο ένοικος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο Έλληνες έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο Βόλο και στο εσωτερικό του βρήκαν ηρωίνη βάρους 3,48 γραμμαρίων, κάνναβη βάρους 4,6 γραμμαρίων,48 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και ένα ακόμη τριμμένο βάρους 1,64 γραμμαρίου. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν, ενώ οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεοδωρικάκος: Παράταση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για τα αδήλωτα τετραγωνικά

Μάχη με τους «αόρατους» φορείς και τη χαλάρωση της νεολαίας - Πιθανές οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους

Κι όμως, ο κορωνοϊός εκτίναξε τις καταθέσεις στις τράπεζες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης