Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: «Μίλησε» το κινητό της Μαρίας - Σε ποιον έγραψε το τελευταίο της μήνυμα

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: «Μίλησε» το κινητό της Μαρίας - Σε ποιον έγραψε το τελευταίο της μήνυμα

Οι γονείς της 16χρονης ενημερώθηκαν από την αστυνομία για τα τελικά αποτελέσματα των ερευνών - Τι υποστηρίζουν 

trikala-axronh
Ως αυτοκτονία φαίνεται να κλείνει η υπόθεση της 16χρονης στα Τρίκαλα, η οποία βρέθηκε νεκρή τον περασμένο Ιούλιο, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Σύμφωνα με τον τοπικό Tύπο, την Τετάρτη οι γονείς της 16χρονης ενημερώθηκαν από την αστυνομία για τα τελικά αποτελέσματα των ερευνών, αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της Μαρίας. Τόσο η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δηλαδή οι τελευταίες κρίσιμες συνομιλίες που έκανε η 16χρονη, λίγο πριν βρεθεί νεκρή στο λόφο του Προφήτη Ηλία, όσο και η ενδελεχής διερεύνηση του υλικού που υπήρχε στο κινητό της τηλέφωνο, καθώς και οι συνομιλίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως λένε οι αστυνομικοί, δεν έδειξαν κάτι το ύποπτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, το σήμα του κινητού της 16χρονης Μαρίας, εντοπίζεται αρχικά στο χώρο του Προφήτη Ηλία, λίγα μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

Από εκεί φέρεται να συνέταξε ένα μήνυμα προς την αδελφή της, όπου της εκμηστυρεύεται, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, πόσο την αγαπάει την ίδια, αλλά και όλους. Το μήνυμα δεν εστάλη αλλά το φωτογράφισε η ίδια με το δεύτερο κινητό της και το κράτησε αποθηκευμένο.

Όσο για τον νεαρό αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που συναντήθηκε μαζί της, η κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε πλήρως με το υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων αλλά και από άλλες καταθέσεις.

Όλα τα στοιχεία φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις αρχικές εκτιμήσεις ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Οι γονείς του κοριτσιού ωστόσο είναι πεπεισμένοι ότι κάτι άλλο συνέβη, ότι δηλαδή κάποιο χέρι έσπρωξε το κορίτσι να πέσει από την σκαλωσιά της εκκλησίας στον Προφήτη Ηλία.


Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC για τη Μύκονο: Δεν οφείλω συγγνώμη σε κανέναν, φοβήθηκα για τη ζωή μου

Mεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση τουλάχιστον 50 μεταναστών στα ανοικτά της Ρόδου

Σύψας: Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης