Νέα αστυνομική επιχείρηση σε κατάληψη αντιεξουσιαστών πραγματοποιείται από το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα αντιεξουσιαστών έφτασε το πρωί στο χώρο της κατάληψης Libertatia, στην λεωφόρο Στρατού, με σκοπό να προχωρήσει σε οικοδομικές εργασίες.
Άμεσα ο χώρος περικυκλώθηκε από αστυνομικές δυνάμεις. Η Αστυνομία εισέβαλε στην κατάληψη και προχώρησε σε 12 προσαγωγές.
Τα εργαλεία που βρέθηκαν στο εσωτερικό του κτηρίου κατασχέθηκαν.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.