Αμαλιάδα: Επίθεση από το γουρούνι του δέχτηκε ένας 60χρονος
Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος στο πόδι, όπου και νοσηλεύεται
Στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας κατέληξε αργά το απόγευμα της Τρίτης ένας άνδρας 60 ετών από την Αμαλιάδα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από το γουρούνι του.
Ο 60χρονος, όπως αναφέρει το patrisnews, πήγε στο κτήμα του, για να ταΐσει το ζώο, αλλά όταν το πλησίασε το γουρούνι τού επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο πόδι.
Ουρλιάζοντας από τον πόνο, ο άτυχος άντρας σε κατάσταση σοκ μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφτασε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου εισήχθη κατευθείαν στα επείγοντα, και έλαβε τις απαραίτητες φροντίδες, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλεύεται.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.