Ηλικιωμένος άντρας, περίπου 75 ετών, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Τραγανό Δήμου Πηνειού.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilialive, η δυσοσμία μέσα στη ζέστη αλλά και η μη εμφάνισή του στη γειτονιά του προκάλεσαν την ανησυχία των συγχωριανών του, οι οποιοι με τη σειρά τους κάλεσαν την Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι εντόπισαν τη σορό του ηλικιωμένου σε προχωρημένη σήψη.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει τουλάχιστον τρεις μέρες πριν.
Ζούσε μόνος του και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Στο σπίτι βρέθηκαν κάποια από τα πορτοπαράθυρα καρφωμένα με ξύλα από μέσα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φοβόταν αρκετά και για λόγους ασφαλείας είχε προβεί σε αυτή την κίνηση.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.