Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού προβλέπεται από αργά το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου στη βόρεια Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.
Συγκεκριμένα, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, κυρίως την Κεντρική και την Ανατολική, από αργά το απόγευμα του Σαββάτου (15-08-2020) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (16-08-2020), οπότε θα επεκταθούν πρόσκαιρα και στη Θράκη και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Από τις απογευματινές και μέχρι τις βραδινές ώρες της Κυριακής θα εκδηλωθούν εκ νέου έντονα φαινόμενα στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.