Καιρός: Χάρτες με θερμοκρασίες μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο

Καιρός: Χάρτες με θερμοκρασίες μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο

Ανεβαίνει η θερμοκρασία ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο - O καιρός επανέρχεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα

kairos_dekapedaugoustos_nisi
Ο καιρός, έπειτα από ένα τετραήμερο καταστροφικής κακοκαιρίας, επανέρχεται σε πιο φυσιολογικά, για την εποχή επίπεδα και από την Τρίτη αναμένεται βελτίωση του καιρού σε όλη την Ελλάδα με τις βροχές να είναι ασθενείς και να περιορίζονται μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας.

Οι καιρικές συνθήκες μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο σε χάρτες

Σύμφωνα με τα  προγνωστικά μοντέλα, οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ καλές για τη νότια και κεντρική Ελλάδα καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ στα βόρεια θα υπάρχουν περιοχές όπου τις θερμές ώρες της ημέρας δεν αποκλείεται να εκδηλώνονται φαινόμενα αστάθειας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
kairos_dekapedaugoustos


ΠΕΜΠΤΗ 13-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
kairos_eos_dekapedaugosto


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Κλείσιμο
kairos_paraskeui_dekapedaugoustos


ΣΑΒΒΑΤΟ 15-08-2020

Στα βόρεια αρχικά αίθριος καιρός, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και κυρίως στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα νότια.
kairos_dekapedaugousto_thermokrasia

kairos_dekapedaugostos_savvato


ΚΥΡΙΑΚΗ 16-08-2020

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως στη Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και βόρεια.

kairos_kiriaki_dekapedaugoustos


Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στην Εύβοια: Οκτώ οι νεκροί - Ταυτοποιήθηκε η σορός στον Κάλαμο, ανήκει στον 72χρονο αγνοούμενο

Τραγωδία στην Εύβοια: Βρέθηκε πτώμα άντρα σε παραλία στους Αγίους Αποστόλους

Βερολίνο για Oruc Reis: Οι μονομερείς ενέργειες στέλνουν λάθος μήνυμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης