Στη σύλληψη οκτώ ατόμων σε περιοχές γύρω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί του τμήματος ειδικών επιχειρησιακών ομάδων και δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας «Ζ», για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συλλήψεις που έγιναν στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, πραγματοποιήθηκαν στις ευρύτερες περιοχές των Κ.Τ.Ε.Λ. «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και Πλατείας Αγίου Γεωργίου στο κέντρο της πόλης.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.