Πρέβεζα: Μεθυσμένος οδηγός με μαχαίρι παρενόχλησε γυναίκα

Πρέβεζα: Μεθυσμένος οδηγός με μαχαίρι παρενόχλησε γυναίκα

Ο θρασύδειλος σάτυρος έσπευσε να εξαφανιστεί αλλά τον εντόπισαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

peripoliko
Τρόμο, αλλά και οργή, ένιωσε μια γυναίκα που κινούνταν πεζή σε περιοχή της Πρέβεζας το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν την πλησίασε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ο οδηγός δεν δίστασε να την παρενοχλήσει κάνοντάς της άσεμνες χειρονομίες.

Ο θρασύδειλος σάτυρος έσπευσε να εξαφανιστεί, αλλά η γυναίκα περιέγραψε τον ίδιο και το αυτοκίνητό του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον εντόπισαν λίγα λεπτά αργότερα και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, όταν ερεύνησαν το αυτοκίνητο βρήκαν μέσα ένα μαχαίρι μήκους 24 εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας, που έκαναν αλκοτέστ στον δράστη και διαπίστωσαν ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πρέβεζας στον οποίο οδηγήθηκε του άσκησε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

«Τύφλα» στο μεθύσι και χωρίς βεβαίωση που να του επιτρέπει να κυκλοφορεί, ήταν και ένας 46χρονος Έλληνας που Έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην περιοχή Μελισσάτικα Βόλου, μπήκε σε ένα οικόπεδο και «καρφώθηκε» σε ένα δέντρο! Στο αλκοτέστ που του έκαναν οι αστυνομικοί της Τροχαίας, διαπιστώθηκε ότι με όριο το 0,25 τοις χιλίοις, είχε στο αίμα του 1,03 τοις χιλίοις αλκοόλ. Έτσι, τον συνέλαβαν για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και του βεβαίωσαν πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλία: Πανούργες έταζαν δάνεια και βούτηξαν 17.500 ευρώ

Συγκλονίζουν η αδερφή και η κόρη του 63χρονου - «Ο πατέρας μου θυσιάστηκε για το παιδί του»

Σοκάρει η κατάθεση της μάνας για τον 63χρονο που σκότωσε το παιδί του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης