Πέντε αστυνομικοί τραυματίες έπειτα από καταδίωξη ληστών

Πέντε αστυνομικοί τραυματίες έπειτα από καταδίωξη ληστών

Ολα ξεκίνησαν όταν δύο άνδρες και η γυναίκα συνεργός τους μπούκαραν σε σπίτι ηλικιωμένης στη Δάφνη για να τη ληστέψουν

elas
Άγρια καταδίωξη από τη Συγγρού μέχρι το Ζεφύρι με τραυματισμούς αστυνομικών και συλλήψεις ληστών σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Πέντε αστυνομικοί έχουν οδηγηθεί στο νοσοκομείο μετά από εμβολισμό και πτώση από το όχημα των δραστών, δύο άτομα έχουν συλληφθεί, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό γυναίκας συνεργού της ομάδας των ληστών συνεχίζονται.

Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι όταν οι δύο άνδρες και η γυναίκα συνεργός, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι Ρομά, μπούκαραν σε σπίτι ηλικιωμένης στη Δάφνη για να τη ληστέψουν. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όμως οι δράστες επιβιβάστηκαν σε όχημα και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Απο τη Συγγρού όπου εντοπίστηκε το ύποπτο Opel, ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας οι ληστές εμβόλισαν τις μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. με αποτέλεσμα πέντε αστυνομικοί να τραυματιστούν από την πτώση. Στο Ζεφύρι, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπλοκάρουν το όχημα των δραστών και να περάσουν χειροπέδες σε δύο άνδρες ενώ η γυναίκα συνεργός διέφυγε και εξαφανίστηκε.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τον έπιασε να κλέβει στο hot spot της Σάμου και έβγαλε μαχαίρι

Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά στην Ανατολική Μάνη

Βατόπουλος (Θέμα 104,6): Πιθανά τα «μέτρα Πόρου» και σε άλλες περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης