Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητών μεταναστών - Δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητών μεταναστών - Δείτε βίντεο

Τέσσερις παράτυποι μετανάστες που επέβαιναν στο όχημα κατάφεραν να διαφύγουν

katadioksi-thessaliniki
Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητών μεταναστών σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Χάρη στις συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών δυνάμεων που πήραν μέρος στην επιχείρηση συνελήφθησαν οι δύο διακινητές και τρεις από τους επτά παράτυπους μετανάστες που επέβαιναν στο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στις 2:20 τα ξημερώματα σταθμός της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ζήτησε τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων για την ακινητοποίηση οχήματος, που κρίθηκε ύποπτο για διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Δείτε το υλικό που κατέγραψε η κάμερα του Thestival από την καταδίωξη:

Thestival.gr Καταδίωξη λαθροδιακινητών στη Θεσσαλονίκη


Το καταδιωκόμενο όχημα από την περιφερειακή οδό κινήθηκε προς τον Κέδρινο Λόφο και από εκεί κατευθύνθηκε προς το νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος». Ο οδηγός του οχήματος, βλέποντας ότι δεν μπορεί να διαφύγει, το εγκατέλειψε στην οδό Χατζηανδρέου, πίσω από τα Κοιμητήρια της Ευαγγελίστριας.

Οι δύο διακινητές προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί, όμως οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν περικυκλώσει την περιοχή. Ο συνοδηγός του οχήματος, με καταγωγή από το Κουρδιστάν, συνελήφθη από αστυνομικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στην οδό Απ. Παύλου. Ο οδηγός, Αλβανός υπήκοος, στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε από μεγάλο ύψος και έσπασε το πόδι του. Συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Κλείσιμο
Τέσσερις παράτυποι μετανάστες που επέβαιναν στο όχημα κατάφεραν να διαφύγουν. Κατά τον έλεγχο του οχήματος οι αστυνομικοί εντόπισαν στο χώρο των αποσκευών τρεις νεαρούς Σομαλούς και τους συνέλαβαν. Στην καταδίωξη πήραν μέρος αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, της Άμεσης Δράσης, της ΟΠΚΕ και της ομάδας Ζ.



Ειδήσεις σήμερα:


Ηχητικό κλιπ φέρεται να καταγράφει τον Τζόνι Ντεπ να... βογκάει μεθυσμένος σε ιδιωτικό αεροπλάνο

Γιώργος Λασκαρίδης - MasterChef: Εγκλωβισμένη στα σύνορα της Αλβανίας η σύντροφός του

Σουβλάκια, σεξ και... μεθύσια στις φυλακές Κορυδαλλού - Ο ρόλος του Αντώνη του Άραβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης