Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Μπραντούνα, στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπάλληλος της εφορίας επισκέφθηκε για εξετάσει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ ελέγχονται αν έχουν νοσήσει και άλλοι συνάδερφοί της.
Η Α’ ΔΟΥ σήμερα είναι κλειστή, προκειμένου να εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η απολύμανση των χώρων. Στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται η εφορία έχει αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση.
«Να εξεταστούν όλοι οι υπάλληλοι της εφορίας, είτε έχουν συμπτώματα, είτε όχι. Προέχει η υγεία των εργαζόμενων και όχι τα έσοδα αυτή τη χρονική στιγμή», επισήμανε σε δηλώσεις του στη Voria.gr ο πρόεδρος των Εφοριακών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Κιλκίς, Μιχάλης Κούπκας.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.