Καιρός: Δείτε πού χτύπησε 40άρια - Κορυφώνεται το κύμα ζέστης το επόμενο 48ωρο

Καιρός: Δείτε πού χτύπησε 40άρια - Κορυφώνεται το κύμα ζέστης το επόμενο 48ωρο

Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς την Παρασκευή και το Σάββατο  - Στην Παραλία Αχαΐας καταγράφηκε την Πέμπτη η υψηλότερη θερμοκρασία 

5123096
Σε πολύ υψηλά επίπεδα, ανήλθαν για μία ακόμα ημέρα οι μέγιστες θερμοκρασίες τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 30/07 σχεδόν στο σύνολο της χώρας, με τη μεγαλύτερη τιμή να καταγράφεται στην Παραλία Αχαΐας όπου ο υδράργυρος έφτασε στους 39,8 βαθμούς.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν στη χώρα από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
MAXT_JULY30


Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το έντονο κύμα ζέστης των τελευταίων ημερών αναμένεται να κορυφωθεί κατά το τριήμερο Πέμπτη 30/07 - Σάββατο 01/08.

Τις ημέρες αυτές σε αρκετές περιοχές της χώρας οι μέγιστες θερμοκρασίες θα πλησιάσουν ή και θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς, ενώ κατά τόπους θα επικρατήσουν συνθήκες καύσωνα.

Ανοίγει τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες για τον καύσωνα ο δήμος της Αθήνας

Κλείσιμο
Τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες για την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων θα έχει στη διάθεση τους , αύριο Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ο δήμος Αθηναίων. Πρόκειται για τις Λέσχες Φιλίας στο Νέο Κόσμο, στην Κολοκυνθούς και στην Γκράβα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου, θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στο χώρο, η τήρηση της ελάχιστης απόστασης του ενάμιση μέτρου μεταξύ τους, ενώ ο ανώτατος αριθμός ανά χώρο είναι 30 άτομα στους δύο πρώτους χώρους και 20 στον τρίτο χώρο.

Ειδήσεις σήμερα: 

ΑΣΕΠ: Προγραμματισμός προσλήψεων στο Δημόσιο για το 2021 - Εγκύκλιος Θεοδωρικάκου

Επέστρεψε στα... γνωστά ο Τραμπ: Υμνεί την υδροξυχλωροκίνη - Ειρωνεία για Φάουτσι

Βρέθηκε η 13χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης