Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας του «έδειξε» τον δρόμο για τις φυλακές
Μάνος Τσαγκαράκης
UPD:
Σε τυχαίο έλεγχο στοιχείων υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στη Λάρισαένας αλλοδαπός, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν φυγόποινος κι έτσι συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια.
Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας για παραβίαση των περιορισμών διαμονής, με την οποία είχε διαταχθεί να εκτίσει ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών και δυο μηνών. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας του «έδειξε» τον δρόμο για τις φυλακές.
*** Στην Αμαλιάδα, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αμαλιάδας για ληστεία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα