Αμαλιάδα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης δυο κλοπών

Αμαλιάδα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης δυο κλοπών

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας

peripoliko_main
Με την... άνεσή του παραβίαζε τα καταστήματα στην Αμαλιάδα ένας Έλληνας διαρρήκτης, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί για την συμμετοχή του σε δύο κλοπές που διέπραξε μέσα σε λίγη ώρα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, αλλά δεν συνελήφθη αφού είχε περάσει το αυτόφωρο.

Όπως εξακρίβωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, ο δράστης είχε «ανοίξει» ένα αρτοποιείο από το οποίο είχε κλέψει ένα ποδήλατο και 30 ευρώ από το ταμείο και ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος απ' όπου άρπαξε 20 ευρώ σε κέρματα από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, έναν φορητό υπολογιστή, μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό με τον φορτιστή του και δυο κλειδιά αυτοκινήτου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

*** Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, χτύπησαν διαρρήκτες στο χωριό Σιταρά των Γρεβενών. Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν ένα κενό σπίτι, ο ιδιοκτήτης του οποίου κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είναι άγνωστο τι έκλεψαν. Στις 19 Ιουνίου, οι ίδιοι -πιθανότατα- διαρρήκτες είχαν τρυπώσει στο σπίτι ενός από τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού σπάζοντας ένα τζάμι και είχαν κλέψει... τρόφιμα από το ψυγείο!

*** Άμεσα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη ένας Έλληνας που είχε «γδύσει» λίγη ώρα πριν ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο στην πόλη της Κέρκυρας και είχε αρπάξει τα συστήματα ήχου συνολικής αξίας 1.750 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ειδήσεις σήμερα:

«Οργίασε» το Τwitter με τη μήνυση Παπαδημούλη

Ο «Μάνος» μετακόμισε από τη Σύμη στην Τουρκία

Νέα Εποχή με νέο αρχαιολογικό μουσείο για τη Σπάρτη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης