Θεσσαλονίκη: Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στο κέντρο

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στο κέντρο

Απετράπη από την άμεση αντίδραση της Δημοτικής Αστυνομίας και την επέμβαση δικυκλιστών της ΕΛΑΣ

dias
Για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κάνει λόγο με ανάρτησή του στο Facebook o προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Πέτρος Παπαφίλης.

Συγκεκριμένα, η ανάρτησή του όπως την μεταφέρει το GRTimes.gr έχει ως εξής:

«Σήμερα το πρωί περίπου στις 10:40 κλιμάκιο Δημοτικών Αστυνομικών που διενεργούσε ελέγχους στην πλατεία Αριστοτελους ενημερώθηκε από πολίτη για προσπάθεια αρπαγής ανηλίκου αλλοδαπού κοριτσιού επαίτη από ενήλικο.

Σχεδόν ταυτόχρονα οι ΔΑ εντόπισαν τον ενήλικο τον οποίο κ ακολούθησαν ενημερώνοντας ταυτόχρονα την Άμεση Δράση κ την Υπηρεσία μας. Άμεσα τετραμελες κλιμάκιο της υπηρεσιας μας με μηχανες έσπευσε να τους συνδράμει. Στις 10:55 επι της οδού Τσιμισκη ο ενήλικος με την μικρή είχαν ήδη εντοπιστεί κ ακινητοποιηθεί από ομάδα δικυκλιστών της Άμεσης Δράσης καθως λάμβαναν συνεχως ενημέρωση από τους Δ.Α. Εν συνέχεια έγινε η προσαγωγή κ ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη ποινική διαδικασία.

Σε λιγότερο από 15 λεπτά απετράπη η επιχειρούμενη αρπαγή του ανηλίκου χάρη στην οξυδέρκεια ενός πολίτη, τον επαγγελματισμό των Δ.Α και την ταχύτατη επέμβαση των δικυκλιστών της ΕΛΑΣ.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας . Η εικόνα του γονατισμένου δικυκλιστή της Ομάδας Ζ που προσπαθούσε να ηρεμήσει την μικρή με την κοπέλα της ΔΑ να της προσφέρει ένα χυμό κ νερό μου έμεινε. Σας ευχαριστούμε Λια και Πορφυρη. Και από ολους μας και πάλι ένα μεγάλο μπράβο στον άνθρωπο που εντόπισε την απόπειρα κ μας ενημέρωσε».

Πηγή: GRTimes.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ερντογάν: Η Αγία Σοφία έγινε και πάλι τζαμί

Ο Ακάθιστος Ύμνος στη Μητρόπολη - Ιερώνυμος: Προσευχηθήκαμε να μην εξαπλωθεί η βαρβαρότητα

Νέο μήνυμα Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Καλούμε την Τουρκία να διατηρήσει την κληρονομιά της Αγίας Σοφίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης