Φωτιά στο Μάτι: Προθεσμία έλαβε ο Ψινάκης για να απολογηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου

Φωτιά στο Μάτι: Προθεσμία έλαβε ο Ψινάκης για να απολογηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα είναι ένας ένας εκ των 20 κατηγορούμενων για την φονική λαίλαπα του Ιουλίου του 2018 στην Ανατολική Αττική με τους 102 νεκρούς

psinakis-anakritis
Προσήλθε μεν σήμερα ο πρώην Δήμαρχός Μαραθώνος Ηλίας Ψινάκης στο ραντεβού του με τον ανακριτή Αθανάσιο Μαρνέρη που χειρίζεται τη δικογραφία για το Μάτι, αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις 8 Σεπτεμβρίου προκειμένου να απολογηθεί.

Ο πρώην Δήμαρχος, ο οποίος είναι ένας ένας εκ των 20 κατηγορούμενων για την φονική λαίλαπα του Ιουλίου του 2018 στην Ανατολική Αττική με τους 102 νεκρούς, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Δημήτρη Κουσιουρή ζήτησε από τον ανακριτή την προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί από την ογκωδέστατη πλέον δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

psinakis-anakritis-2


Πάντως, εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου κ. Ψινάκης δήλωσε ότι «στην τεράστια αυτή τραγωδία που τόσοι άνθρωποι πέθαναν με φριχτό θάνατο πρέπει όσοι από εμάς εμπλέκονται ή έχουν οποιαδήποτε ευθύνη να τιμωρηθούν πραγματικά. Και για τη μνήμη των νεκρών και τη δικαίωση αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν και για να μην ξαναγίνει. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Κλείσιμο
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν πιστεύει ότι δεν έκανε κάτι που έπρεπε να κάνει, απάντησε: «Αυτό θα το αποφασίσει η Δικαιοσύνη».

psinakis-anakritis-3




Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε Live: Τζαμί μετά από 86 χρόνια η Αγιά Σοφιά - Συρρέουν οι Τούρκοι έξω από τη Μεγάλη Εκκλησιά

Τραγωδία στη Σκύρο: 49χρονη «έσβησε» στη θάλασσα μπροστά στα μάτια της οικογένειάς της

Άντονι Φάουτσι: Τι γνωρίζουμε για τον κορωνοϊό και πώς θα τον αντιμετωπίσουμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης