Ζευγάρι παρέλαβε ηρωίνη μέσω ΚΤΕΛ στην Πιερία

Ζευγάρι παρέλαβε ηρωίνη μέσω ΚΤΕΛ στην Πιερία

Δύο συλλήψεις

Katerini-irwini
Την στιγμή που επιχείρησε να παραλάβει ένα δέμα το οποίο της είχε σταλεί ασυνόδευτο μέσα σε υπεραστικό λεωφορείο και στο εσωτερικό του υπήρχαν «σκληρά» ναρκωτικά, βρέθηκε με χειροπέδες μία 27χρονη Ελληνίδα το βράδυ της Τρίτης, στον σταθμό των ΚΤΕΛ στην Πιερία.

Αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης είχαν εντοπίσει το ύποπτο δέμα και το είχαν θέσει υπό διακριτική επιτήρηση. Όταν έφτασε η 27χρονη με Ι.Χ. αυτοκίνητο, με σκοπό να παραλάβει το δέμα που είχε αποσταλεί από την Αθήνα για λογαριασμό ενός 37χρονου που την συνόδευε, οι αστυνομικοί την σταμάτησαν για να της κάνουν έλεγχο. Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το ύποπτο δέμα περιείχε ηρωίνη βάρους 103 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε, ενώ η 27χρονη συνελήφθη.

Ο 37χρονος, που βρισκόταν πιο μακριά και είδε την σκηνή, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε προσωρινά. Ωστόσο, μία ώρα αργότερα, οι άνδρες της Δίωξης τον εντόπισαν και πέρασαν και σε αυτόν χειροπέδες, καθώς, το δέμα προοριζόταν για εκείνον. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών από κοινού σε βαθμό κακουργήματος.



Ειδήσεις σήμερα:

Παρατείνονται μέχρι τις 31 Ιουλίου τα μέτρα για τις παραλίες

«Έπεσαν κεφάλια» στον ΠΑΟΚ για την γκάφα με τα ληγμένα δελτία και τον κίνδυνο απώλειας βαθμών

Ουκρανή παρουσιάστρια έχασε το δόντι της σε ζωντανή μετάδοση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης