Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ - Τρεις συλλήψεις

Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ - Τρεις συλλήψεις

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών - Των επεισοδίων προηγήθηκαν  παράλληλες συγκεντρώσεις για το μεταναστευτικό στην πλατεία Βικτωρίας

asoee-epeisodiajpg
Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στο ύψος της ΑΣΟΕΕ. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών και θα οδηγηθούν την Πέμπτη στον εισαγγελέα.

Τα επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 20:00 στην Πατησίων, όταν ομάδα ατόμων μπήκε στον χώρο του πανεπιστημίου απ' όπου άρχισαν να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά η κυκλοφορία στο δρόμο.

Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ


Στην πλατεία Βικτωρίας, έγιναν παράλληλες συγκεντρώσεις για το μεταναστευτικό: ΚΕΕΡΦΑ και νεολαία ΣΥΡΙΖΑ από την μια και ακροδεξιοί και διαδηλωτές «κατά της ισλαμοποίησης» από την άλλη, με αφορμή την παρουσία μεταναστών στην πλατεία. 
Κλείσιμο
5114353
5114358

Μετά το τέλος των δύο συγκεντρώσεων, ομάδα περίπου πενήντα ατόμων κινήθηκε προς το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, απ' όπου άρχισαν να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα στις δυνάμεις των ΜΑΤ. 
5114696
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης