Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η δολοφονία του Κούρδου σε καφετέρια στο Περιστέρι

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η δολοφονία του Κούρδου σε καφετέρια στο Περιστέρι

Το έγκλημα που έγινε πριν από περίπου ένα χρόνο, εξιχνιάστηκε λίγες μέρες πριν και σύμφωνα με την αστυνομία  το θύμα εμπλεκόταν στη δολοφονία ενός Αλβανού στο Χαϊδάρι

peristeri-dol1
Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία  Κούρδου στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, πριν από περίπου ένα χρόνο, έφερε στη δημοσιότητα το Open.

Η συγκεκριμένη υπόθεση εξιχνιάστηκε λίγες μέρες πριν και σύμφωνα με όσα έδειξαν οι έρευνες, το θύμα μετείχε στη δολοφονία ενός Αλβανού στο Χαϊδάρι. Η  δολοφονία του Κούρδου μπροστά στα μάτια πελατών της καφετέριας, ήταν πράξη αντεκδίκησης. Κοινός παρονομαστής στα δύο εγκλήματα είναι σύμφωνα με την αστυνομία η διακίνηση ναρκωτικών.

Στο βίντεο, διακρίνεται ο δράστης να μπαίνει οπλισμένος στην καφετέρια και στη συνέχεια πυροβολεί εν ψυχρώ τον Κούρδο. Στη συνέχεια, αντί να εξαφανιστεί, παραμένει στο σημείο και αρχίζει να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου του, ενώ αποφασίζει να αποχωρήσει, μόνο όταν το κοντάκι του όπλου σπάει και ο γεμιστήρας  πέφτει κάτω.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία Κούρδου στο Περιστέρι - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων | OPEN TV
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης