Προμαχώνας: Συνεχίζονται τα δειγματοληπτικά τεστ σε όλους τους τουρίστες - Ομαλά εξελίσσεται η κίνηση των οχημάτων

Προμαχώνας: Συνεχίζονται τα δειγματοληπτικά τεστ σε όλους τους τουρίστες - Ομαλά εξελίσσεται η κίνηση των οχημάτων

Εκτίμηση των στελεχών του αστυνομικού τμήματος του Προμαχώνα είναι ότι πιθανόν να αυξηθεί η κίνηση προς τις βραδινές ώρες και νωρίς αύριο το πρωί λόγω του Σαββατοκύριακου

promachonas-oures-aftokinita
Ομαλά εξελίσσεται από νωρίς το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Λόγω της σχετικά περιορισμένης προσέλευσης αυτοκινήτων που εισέρχονται στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ουρές, ούτε παρατηρείται καθυστέρηση στον διαβατηριακό και τον υγειονομικό έλεγχο που πραγματοποιείται. Πάντως, εκτίμηση των στελεχών του αστυνομικού τμήματος του Προμαχώνα είναι ότι πιθανόν να αυξηθεί η κίνηση προς τις βραδινές ώρες και νωρίς αύριο το πρωί λόγω του Σαββατοκύριακου.

Τα σημερινά δεδομένα διαψεύδουν προβλέψεις των προηγούμενων ημερών ότι από την Παρασκευή και μετά θα υπήρχε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση των αυτοκινήτων από τουρίστες και επισκέπτες που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα. Επίσης, το αστυνομικό τμήμα του Προμαχώνα διαψεύδει και την πληροφορία που έχει διοχετευθεί ότι πιθανόν τα μεσάνυχτα να κλείσουν τα σύνορα, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει δοθεί καμία τέτοια εντολή.

Στο μεταξύ, τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, που βρίσκονται στον Προμαχώνα καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου, συνεχίζουν και σήμερα να πραγματοποιούν κανονικά δειγματοληπτικά τεστ, καταγράφοντας ταυτόχρονα τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: 60 νέα κρούσματα στη χώρα - Τα 42 εισαγόμενα

Αγία Σοφία: Υπέγραψε το διάταγμα ο Ερντογάν για να γίνει τζαμί

Ερέτρια: Αυτός είναι ο δάσκαλος που αποπλάνησε 14χρονη - Την είχε παρασύρει απ' όταν πήγαινε Δημοτικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης