Σε στάβλους έκρυβε τσάι που μάζευε παράνομα και λαθραίο καπνό
Το ασυνήθιστο κρησφύγετο εντόπισαν δασικοί υπάλληλοι του Δασαρχείου Λάρισας
Μάνος Τσαγκαράκης
Μέσα σε δυο παραπήγματα που χρησιμοποιούνται ως πρόχειροι στάβλοι στην περιοχή Σπηλιά κοντά στο καταφύγιο του Κισσάβου από την πλευρά της Λάρισας, έκρυβε ένας Έλληνας μεγάλες ποσότητες αρωματικού άγριου τσαγιού που συνέλεγε παράνομα, καθώς και συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό που διέθετε προς πώληση!
Το ασυνήθιστο κρησφύγετο εντόπισαν δασικοί υπάλληλοι του Δασαρχείου Λάρισας και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς του τμήματος Τεμπών για τα ευρήματά τους. Στις δύο πρόχειρες κατασκευές βρέθηκαν 15 κιλά αρωματικού τσαγιού που απαγορεύεται να συλλέγεται σε τόσο μεγάλες ποσότητες, αλλά και οκτώ συσκευασίες με τριμμένο καπνό, βάρους τριών κιλών και 430 γραμμαρίων. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και λίγο αργότερα συνελήφθη ένας άνδρας που τα είχε αποθηκεύσει με σκοπό να τα διακινήσει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Δασικής νομοθεσίας και του Τελωνειακού Κώδικα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, αστυνομικοί του τμήματος Πωγωνίου που περιπολούσαν μαζί με θηροφύλακες του Δασαρχείου Ιωαννίνων στην ορεινή περιοχή του Κεφαλόβρυσου, συνέλαβαν έναν ντόπιο που μετέφερε με Ι.Χ. αυτοκίνητο ποσότητες αρωματικού τσαγιού βάρους 16 κιλών και 200 γραμμαρίων, που κατασχέθηκαν όπως και το όχημά του.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα