Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου
Μάνος Τσαγκαράκης
Υπό το φως του ήλιου αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, από το οποίο είχαν ξηλώσει μία τρόμπα βενζίνης αξίας 300 ευρώ, δυο νεαροί οι οποίοι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω το απόγευμα της Τρίτης στο Αιτωλικόαπό αστυνομικούς του τοπικού τμήματος!
Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο ένας από τους δράστες μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του είχαν ξηλώσει και τις μπαταρίες από άλλα δύο οχήματα τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. Οι δυο Έλληνες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ το όχημα στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπών.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.