Μπορεί η ανησυχία και ο προβληματισμός από τα εισαγόμενα λόγω τουρισμού κρούσματα κορωνοϊού να είναι έντονη στην Ελλάδα, ωστόσο τα νέα από τους ελέγχους των τουριστών που έρχονται από την Ιταλία είναι ικανοποιητικά.
Πιό συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που επικαλείται το tempo24.news, διαπισοτώνεται πως, συνολικά σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα από την ημέρα της επανεκκίνησης των επιβατικής κίνησης, έχουν διενεργηθεί 3.000 τεστ για κορωνοϊό εκ των οποίων όλα βγήκαν αρνητικά.
Σύμφωνα με τους ειδικούς ο αριθμός των δειγμάτων είναι αρκετά υψηλός, έτσι ώστε τα συμπεράσματα που εξάγονται να είναι ασφαλή και, έστω κατά προσέγγιση, να εκτιμάται πως δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας για τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες που έρχονται στην χώρα μας από την Ιταλία.
Την ίδια ώρα, συγκρατημένα αιδιόδοξα είναι τα μηνύματα και από την εξέλιξη της υγείας των τεσσάρων ασθενών από κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Από τους δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ, ο ένας αποσωληνώθηκε, ενώ για τους υπόλοιπους η αντιμετώπιση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου έχει μέχρι στιγμής θετικά αποτελέσματα για την εξέλιξη της υγείας τους.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.