Αμετανόητη αγρότισσα καλλιεργούσε χασισοφυτεία στην Εύβοια

Αμετανόητη αγρότισσα καλλιεργούσε χασισοφυτεία στην Εύβοια

Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας

evoia
Τα προηγούμενα «πάρε- δώσε» της με την δικαιοσύνη δεν συνέτισαν μιαν αγρότισσα που εξακολουθούσε να καλλιεργεί μια κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητη χασισιοφυτεία στο σπίτι της σε περιοχή του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων στην Εύβοια, παρ' όλο που γνώριζε ότι βρισκόταν στο στόχαστρο των αστυνομικών!

Έτσι, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, οι άνδρες τοπικού αστυνομικού τμήματος έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι της, το απόγευμα της Δευτέρας και ανακάλυψαν την φυτεία που αποτελούνταν από 16 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,30 μέτρου σε πλήρη ανάπτυξη. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Ημαθία και Αμαλιάδα

Σε ένα αγροτεμάχιο που βρίσκεται δίπλα στην κατοικία του σε περιοχή της Ημαθίας, καλλιεργούσε δέκα δενδρύλλια κάνναβης ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, κατασχέθηκε και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 16 γραμμαρίων.

Με φυσική κάλυψη από βάτα που υπήρχαν στο αγροτεμαχιό του, καλλιεργούσε σε γλάστρες και στο έδαφος τρία δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους έφτανε τα δύο μέτρα, ένας Έλληνας σε χωριό της Αμαλιάδας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: 150 στρέμματα κάηκαν από φωτιά στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου

Αυτό είναι το ζευγάρι των «λογιστών» που εξαπατούσε και χτυπούσε ηλικιωμένους

Θρίλερ με το πτώμα στα Βοτσαλάκια: Ήταν χτυπημένο λέει η γυναίκα που το εντόπισε - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης