Συνελήφθη στη Μυτιλήνη ο φερόμενος ως δολοφόνος του Αφρικανού

Ο 20χρονος Αφγανός ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους τέσσερις δράστες του θανάσιμου τραυματισμού ενός 19χρονου από την Ακτή του Ελεφαντοστού 

Μετά από ανθρωποκυνηγητό εντοπίστηκε στη Μυτιλήνη και συνελήφθη ένας 20χρονος Αφγανός που ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους τέσσερις δράστες του θανάσιμου τραυματισμού ενός 19χρονου από την Ακτή του Ελεφαντοστού και του σοβαρού τραυματισμού άλλων τριών Αφρικανών στη Μόρια της Λέσβου.

Το αιματηρό περιστατικό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, όταν ένας 33χρονος από το Κονγκό αντιλήφθηκε τον 20χρονο να έχει κλέψει το κινητό του μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό του. Όταν ο Αφρικανός προσπάθησε να το πάρει πίσω, ο νεαρός Αφγανός του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

Ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των δυο ομάδων αλλοδαπών, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 20χρονος και οι τρεις αγνώστων στοιχείων συνεργοί του τραυμάτισαν τον 19χρονο με αιχμηρά αντικείμενα και έναν 53χρονο χτυπώντας τον με ρόπαλο στο κεφάλι. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου όμως ο 19χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Μετά την σύλληψη του 20χρονου από αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν και οι τρεις άλλοι αλλοδαποί που συμμετείχαν στο περιστατικό.


Ειδήσεις σήμερα:

Έχει η Γκισλέιν Μάξγουελ κρυμμένα αντίγραφα από τα sex tapes του παιδόφιλου Έπσταϊν;

Folli Follie: Κλήθηκε σε απολογία η οικογένεια Κουτσολιούτσου και ακόμα 27 κατηγορούμενοι

Όλοι ψάχνουν την White Porscha μετά τις καταγγελίες Καλογρίτσα - Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr