Θα έβγαζε 54 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην Τουρκία

Θα έβγαζε 54 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην Τουρκία

Αξιοποιώντας πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφτασαν αθέατοι στο χωριό και έγιναν «σκιά» του 45χρονου

kannabi
Όσο «θωρακισμένος» κι αν είναι ο Έβρος, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το αλισβερίσι μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων που διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών παρακάμπτοντας κάθε μέτρο απαγόρευσης της διέλευσης του ποταμού!

Μετά τα πρόσφατα περιστατικά με αλλοδαπούς που πέρασαν παράνομα το ποτάμι και συνελήφθησαν με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα», ο ένας βάρους 100 γραμμαρίων και ο άλλος 881 γραμμαρίων, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν στο χωριό Πετρωτά της Ορεστιάδας και έναν 45χρονο Έλληνα που ετοιμαζόταν να εξάγει στην Τουρκία μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης!

Αξιοποιώντας πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφτασαν αθέατοι στο χωριό και έγιναν «σκιά» του 45χρονου, ο οποίος συνελήφθη όταν τρύπωσε στην αποθήκη ενός ακατοίκητου σπιτιού δίπλα στο δικό του για να παραλάβει δύο σάκους που περιείχαν οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 53 κιλών και 470 γραμμαρίων.

Ο δράστης παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά του τα είχαν παραδώσει συνεργοί του από την Αλβανία και θα τα περνούσε μέσω του ποταμού Έβρου στην Τουρκία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και απόκρυψη ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν οι προμηθευτές αλλά και οι τελικοί παραλήπτες του φορτίου.



Ειδήσεις σήμερα: 

Στις 13 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις

Γκισλέιν Μάξγουελ: To «παρασκήνιο» της κινηματογραφικής σύλληψης με πράκτορες και αεροσκάφη του FBI

Βατόπουλος μετά τις εικόνες σε πανηγύρια: Πρέπει να τεθεί θέμα απαγόρευσής τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης