Βόλος: Μετά από 18 χρόνια συνέλαβαν τον δολοφόνο ηλικιωμένης!

Βόλος: Μετά από 18 χρόνια συνέλαβαν τον δολοφόνο ηλικιωμένης!

Ο 43χρονος σήμερα Αλβανός συνελήφθη την Παρασκευή για τη δολοφονία 72χρονης πριν από 18 ολόκληρα χρόνια

xeiropedes
Πίστευε ότι είχε γλιτώσει τις επιπτώσεις για την δολοφονία μιας 72χρονης που είχε διαπράξει πριν από 18 ολόκληρα χρόνια, αλλά γελάστηκε ο 43χρονος –σήμερα-Αλβανός που είχε ταυτοποιηθεί από ένα μέρος αποτυπώματος της παλάμης του και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης!

Βάσει του διωκτικού εγγράφου για ανθρωποκτονία από πρόθεση η οποία διαπράχθηκε τον Απρίλιο του 2002, που είχε εκδοθεί από τον Α' ανακριτή Πλημμελειοδικών Βόλου, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τον αλλοδαπό το πρωί της Παρασκευής, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί, καθώς πήρε προθεσμία για την Δευτέρα.

Η άτυχη 72χρονη είχε βρεθεί από γειτόνισσές της νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στη μονοκατοικία της στο Διμήνι του Βόλου στις 30 Απριλίου 2002, με τραύματα στα πλευρά και το κεφάλι, μώλωπες στο λαιμό και εκδορές από σουγιά στο σώμα. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η ίδια διέδιδε ότι είχε στο σπίτι της χρήματα και αρχαιότητες, οπότε ως πιθανότερο κίνητρο για τη δολοφονία της φέρεται η ληστεία.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών.

*** Στα Λεχαινά Ηλείας, αστυνομικοί των τμημάτων Ανδραβίδας- Κυλλήνης και Βουπρασίας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για απείθεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με τη σύντροφο του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ!

Bloomberg: Το νέο κύμα κορωνοϊού στην Ευρώπη «χτυπά» πιο φτωχές περιοχές

Νέες προκλητικές δηλώσεις Ακάρ από τη Λιβύη: Τι είπε για «Γαλάζια Πατρίδα» και Συνθήκη της Λωζάνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης