Κως: Δυο γυναίκες ξάφριζαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ

Οι δράστιδες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω

Μέσα σε ένα 24ωρο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Κω εξιχνίασαν δυο ξεχωριστές περιπτώσεις κλοπής από τα σούπερ μάρκετ του νησιού και πέρασαν χειροπέδες σε δυο «μακρυχέρες», οι οποίες διαπιστώθηκε ότι έκλεβαν εμπορεύματα παριστάνοντας τις πελάτισσες!

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από τους υπεύθυνους ενός καταστήματος ότι μια αλλοδαπή είχε κλέψει διάφορα προϊόντα και, μόλις έφτασαν, βρήκαν τα κλεμμένη είδη συνολικής αξίας 248 ευρώ κρυμμένα κάτω από τα ρούχα της 50χρονης από την Αλβανία. Στη δεύτερη περίπτωση, συνέλαβαν μία 64χρονη Ελληνίδα η οποία είχε επίσης κλέψει διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 75 ευρώ.

Σε βάρος των δυο γυναικών σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες με την κατηγορία της κλοπής και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται καθώς ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές εμπορευμάτων.

Μία σύλληψη για κλοπές από σούπερ μάρκετ και στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 27χρονος αλλοδαπός, που έκλεψε μια φιάλη οινοπνευματώδους ποτού από ένα σούπερ μάρκετ. Όμως, προέκυψε ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε αφαιρέσει από άλλο σούπερ μάρκετ άλλες φιάλες ποτών και τις... πούλησε σε έναν 53χρονο Έλληνα! Και αυτός συνελήφθη και κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ οι φιάλες βρέθηκαν και αποδόθηκαν στα καταστήματα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ανάκληση αποξηραμένων βερίκοκων από τον ΕΦΕΤ

Πέλλα: Εξαπάτησε επιχειρηματία με «λάθος» κατάθεση χρημάτων

Δύο συλλήψεις για την επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr