Την καταγγελία δύο νεαρών γυναικών για έναν σάτυρο που παριστάνει τον λουόμενο και δεν διστάζει να... χαϊδεύεται επιδεικτικά μπροστά σε ανυποψίαστες γυναίκες στην παραλία Άπτερα της πόλης των Χανίων, ερευνούν οι άνδρες της Αστυνομίας που έχουν στην διάθεσή τους και την φωτογραφία του!
Οι νεαρές είχαν δει τον ηλικίας περίπου 60 χρόνων άνδρα ξαπλωμένο σε απόσταση περίπου 15 μέτρων από αυτές, το μεσημέρι της Τρίτης, αλλά δεν έδωσαν σημασία. Ξαφνικά, όμως, τον είδαν να τις πλησιάζει και να... αυνανίζεται κοιτάζοντάς τις! Έξαλλες οι δυο κοπέλες άρχισαν να του φωνάζουν και να τον βγάζουν φωτογραφίες, αλλά ο σάτυρος απομακρύνθηκε ατάραχος.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο zarpanews.gr μία από τις δύο φίλες, τον πλησίασαν εκνευρισμένες, αλλά εκείνος ισχυρίστηκε απαθής ότι... δεν το έχει ξανακάνει! Πάντως, οι κοπέλες εξέφρασαν την πρόθεση να υποβάλλουν καταγγελία και να παραδώσουν την φωτογραφία του «πρωταγωνιστή» του πρωτοφανούς περιστατικού στους αστυνομικούς, ώστε να τον εντοπίσουν.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.