Μεσολόγγι: Στο σπίτι και την πελάδα έκρυβε πάνω από ένα κιλό χασίς

Μεσολόγγι: Στο σπίτι και την πελάδα έκρυβε πάνω από ένα κιλό χασίς

Ο ψαράς παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου

Mesologgi-xasis
Εκτός από την αλιεία, ασχολούνταν και με την διακίνηση ναρκωτικών ένας 47χρονος που συνελήφθη αρχικά με οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας στην πελάδα που διατηρεί στην Τουρλίδα της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, αλλά τόσο εκεί όσο και στο σπίτι του βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους ενός κιλού και 114 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πληροφορίες για τις παράπλευρες δραστηριότητες του αλιέα και εισέβαλαν στην φτιαγμένη με καλάμι και ψάθα καλύβα που στηρίζεται πάνω σε βάση από πασσάλους, το μεσημέρι της Δευτέρας. Εκεί, βρήκαν 14 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 768 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ήταν έτοιμες για πώληση, ενώ κατέσχεσαν και ένα στιλέτο και δύο μαχαίρια.

Ο 47χρονος συνελήφθη και το απόγευμα οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία του στο Μεσολόγγι, όπου βρήκαν βάζα τα οποία περιείχαν άλλα 346 γραμμάρια κάνναβης, 46 γραμμάρια σπόρων κάνναβης και έναν μεταλλικό τρίφτη. Ο ψαράς παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, η οποία του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράνομη οπλοκατοχή και τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κιλκίς: Αυτοπυροβολήθηκε ο υπολοχαγός με το υπηρεσιακό του όπλο

Ηράκλειο: Σύλληψη δυο ανδρών για παραβάσεις νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκαλύπτει καθηγητής που εξέτασε την Ιωάννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης