Πανελλαδικές: Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Σε Ιστορία και Ανάπτυξη εφαρμογών εξετάζονται αύριο οι μαθητές των Γενικών Λυκείων
Τέταρτη ημέρα των Πανελλαδικών 2020 για τα ΕΠΑΛ σήμερα, Τρίτη και οι υποψήφιοι εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.
Συγκεκριμένα, τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων σήμερα είναι τα εξής:
-Ναυτικό Δίκαιο, Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία -Εφαρμογές
-Αρχιτεκτονικό Σχέδιο
-Δίκτυα Υπολογιστών
-Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις.
Σε ό,τι αφορά τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων, οι Πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται την Τετάρτη με τα μαθήματα Ιστορία και Πληροφορική για όσους εξετάζονται με το νέο σύστημα και Ιστορία και Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον για τις Πανελλήνιες με το παλιό σύστημα.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.