Λαμία: Στο νοσοκομείο δυο βρέφη με εγκαύματα από βραστό γάλα
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο καμπ Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες
Ατύχημα με γάλα που έβραζε φαίνεται να σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο καμπ Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, λίγο πριν τις 13:00 δυο βρέφη, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, ήρθαν σε επαφή με το γάλα που έβραζε με αποτέλεσμα να υποστούν εγκαύματα σε χέρια και πόδια.
Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας τα δύο παιδάκια που έκλαιγαν από τους πόνους.
Όπως αναφέρεται πρόκειται για ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι από τη Συρία, ηλικίας ενός και δύο ετών, αντίστοιχα.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.