Ανοικτό κάλεσμα στους πολίτες κάνει η Επιτροπή «Η Ύδρα για το '21»

Ανοικτό κάλεσμα στους πολίτες κάνει η Επιτροπή «Η Ύδρα για το '21»

Για κάθε ιδέα-πρόταση οι πολίτες μπορούν να στέλνουν email στην Επιτροπή του Δήμου Ύδρας στο ydra2021@gmail.com μέχρι τις 15 Ιουλίου 2020

DSC_3925
Η Συμβουλευτική Επιτροπή «η Ύδρα για το ’21» που οργανώνει επετειακό πρόγραμμα για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση, λίγο πριν ολοκληρώσει τις οριστικές προτάσεις της, αποφάσισε να προχωρήσει σε ανοικτό κάλεσμα πολιτών, Υδραίων και φίλων της Ύδρας, ώστε να δώσουν τις δικές τους ιδέες και προτάσεις. Στόχος είναι η συνεργασία των πολιτών με τη μορφή διαβούλευσης και τρόπο διαδραστικό και συμμετοχικό.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή, παρουσία του Προέδρου της, Δημάρχου Ύδρας, Γιώργου Κουκουδάκη ανέθεσε στο μέλος της Επιτροπής, τη Δημοσιογράφο και Εκδότρια της εφημερίδας «Η φωνή της Ύδρας», Ελένη Χριστοδούλου να παραλαμβάνει όλες τις ιδέες και προτάσεις των πολιτών, οι οποίες θα αξιολογηθούν και θα αξιοποιηθούν από την Συμβουλευτική Επιτροπή.

Για κάθε ιδέα-πρόταση οι πολίτες μπορούν να στέλνουν email στην Επιτροπή του Δήμου Ύδρας στο ydra2021@gmail.com μέχρι τις 15 Ιουλίου 2020.
DSC_2962n
miaoulisok

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Άλλα 9 κρούσματα και κανένας νέος θάνατος το τελευταίο 24ωρο

«Απόρω πώς την αναγνώρισε ο βιολογικός της πατέρας» λέει η θεία της Μαρκέλλας

«Γάζωσαν» παιδιά σε καταυλισμό Ρομά στην Πρέβεζα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης