Φιλιατρά: Αφρικανός προσπάθησε να απαγάγει 3χρονη

Φιλιατρά: Αφρικανός προσπάθησε να απαγάγει 3χρονη

Το απόγευμα της Παρασκευής ένας νεαρός από το Σουδάν πλησίασε ένα κοριτσάκι 3 ετών που έπαιζε στην πλατεία – Μήνυση κατά του 29χρονου για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου

peripoliko_1
Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλας που είχε απαχθεί από την περιοχή της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη, μια παρόμοια απόπειρα αναστάτωσε την τοπική κοινωνία των Φιλιατρών στη Μεσσηνία!

Το απόγευμα της Παρασκευής, ένας νεαρός από το Σουδάν πλησίασε ένα κοριτσάκι μόλις 3 χρόνων την ώρα που έπαιζε αμέριμνο στην κεντρική πλατεία της πόλης και φέρεται ότι αποπειράθηκε να το αρπάξει, άγνωστο με ποιον σκοπό! Για καλή τύχη του παιδιού, η μητέρα του ήταν πολύ κοντά και αντιλήφθηκε αμέσως τι συνέβαινε, παίρνοντας το ανήλικο κορίτσι από τα χέρια του Αφρικανού.

Οι γονείς πήγαν μαζί με το κοριτσάκι στο αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας όπου υπέβαλλαν μήνυση στον 29χρονο αλλοδαπό για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου. Ο Αφρικανός, που βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, παρ’ όλο που ο ίδιος αρνείται ότι επιχείρησε να αρπάξει το 3χρονο κορίτσι.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα

Αυτά είναι τα πρώτα κτίρια που θα κατεδαφιστούν στο Ελληνικό

Τραγωδία στη Λαμία: «Ασφυκτικός θάνατος» βρέφους μόλις 2 μηνών που δεν είχε δηλωθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης