Επίθεση με βιτριόλι: Βίντεο από τη σύλληψη της 35χρονης κατηγορούμενης

Επίθεση με βιτριόλι: Βίντεο από τη σύλληψη της 35χρονης κατηγορούμενης

Οι άντρες της αστυνομίας οι οποίοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις της όλο αυτό το διάστημα, μόλις την είδαν να κατεβαίνει από το διαμέρισμά της και να βγαίνει στο δρόμο, την πλησίασαν και τη συνέλαβαν

binteo12
Στο βίντεο - ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, φαίνεται η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, να βγαίνει ανυποψίαστη από το διαμέρισμά της, την Πέμπτη το πρωί, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αβύδου στου Ζωγράφου και λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της πολυκατοικίας της να συλλαμβάνεται από τους άνδρες της Ασφάλειας.

Οι άντρες της αστυνομίας οι οποίοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις της όλο αυτό το διάστημα, μόλις την είδαν να κατεβαίνει από το διαμέρισμά της και να βγαίνει στο δρόμο, την πλησίασαν και τη συνέλαβαν.

Η στιγμή της σύλληψης της 35χρονης στην υπόθεση με το βιτριόλι


Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η 35χρονη όταν τους είδε άρχισε να ουρλιάζει και να αντιστέκεται.

«Η γυναίκα αυτή δεν έχει το ακαταλόγιστο»

Ένα ανόητο όπως φαίνεται, μέχρι στιγμής, στοιχείο, το οποίο κρατούσε μέσα της για τουλάχιστον δυο χρόνια κρύβεται πίσω από την επίθεση της 35χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, στην 34χρονη Ιωάννα. Το αίτημα φιλίας που έκανε διδικτυακά ο σύντροφός της το 2018 και η αποδοχή του από το θύμα ήταν μαζί με την εμμονή της οι λόγοι που όπως όλα δείχνουν στο να καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο για να ...τιμωρήσει την Ιωάννα. Για δυο χρόνια έβραζε μέσα της και ετοίμαζε τον τρόπο εκδίκησης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 34χρονης Ιωάννας κ. Απόστολο Λύτρα ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr αποκάλυψε τα παραπάνω. Την ίδια ώρα ο γνωστός ποινικολόγος επισημαίνει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το θύμα, ενώ την ίδια ώρα συγχωριανοί της δράστιδας από χωριό Αιτωλοακαρνανίας δηλώνουν σοκαρισμένοι στο protothema.gr:

«Η ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας κάθε μέρα που περνάει γίνεται ολοένα και χειρότερη και έχει να αντιμετωπίσει κι άλλα επίπονα χειρουργεία. Μίλησα με την Ιωάννα και μου είπε ότι η 35χρονη είναι απλά γνωστή της, την είχε δει πέντε με έξι φορές περίπου σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και τίποτα παραπάνω.

Η 35χρονη ήταν με κάποιο σύντροφο και θεώρησε ως απειλή για τη σχέση της το αίτημα φιλίας που έστειλε στο facebook ο σύντροφός της , στην Ιωάννα, πριν δυο χρόνια περίπου. Η Ιωάννα, μου είπε ότι δεν τον γνωρίζει αυτόν τον άνθρωπο, δεν τον έχει δει ποτέ και είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη. Ναι, μεν η Ιωάννα δέχτηκε το αίτημα φιλίας αλλά όλα αυτά έγιναν πριν δύο χρόνια. Η Ιωάννα θυμόταν το περιστατικό ότι κάποια στιγμή μετά το αίτημα φιλίας που έκανε αποδεχτό από τον συγκεκριμένο άνθρωπο , στη συνέχεια δέχτηκε ένα μήνυμα από την 35χρονη που τη ρώταγε αν τον γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνθρωπο και η Ιωάννα της είπε ότι δεν τον γνωρίζω απλά μου έστειλε ένα αίτημα φιλίας». Ο κύριος Λύτρας επισήμανε επίσης ότι ο άνθρωπος αυτός, ο σύντροφος της 35χρονης μίλησε στις αρχές και είπε ότι δεν γνώριζε την Ιωάννα και πρόσθεσε: «Η γυναίκα αυτή δεν έχει το ακαταλόγιστο. Όταν ένα τέτοιο άτομο έχει αυτή τη μεθοδικότητα και αυτή την οργάνωση καταλαβαίνει πολύ καλά τι κάνει».

Σοκαρισμένοι οι οι συγχωριανοί της 35χρονης

Την ίδια ώρα σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού από το οποίο κατάγεται η 35χρονη και το οποίο βρίσκεται κοντά στο χωριό καταγωγής του θύματος. Μιλώντας συγχωριανοί της δράστης στο protothema.gr είπαν ότι η πράξη αυτή είναι αδιανόητη και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να κάνει αυτό το έγκλημα. «Είναι πραγματικά αδιανόητο και δεν το χωράει το μυαλό μας και ούτε μπορούμε να φανταστούμε ότι αυτη η γυναίκα θα μπροούσε να είναι εγκληματίας».

Ειδήσεις σήμερα: 

«Πάγωσε» η Ιωάννα όταν άκουσε ποια της έριξε βιτριόλι - Το μήνυμα που της είχε στείλει πριν 2 χρόνια

«Είναι αγωνίστρια»: Ο ιατρικός «Γολγοθάς» της 34χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι

Νέοι κανόνες στα μπουζούκια: Λουλούδια μόνο στα πόδια των καλλιτεχνών, όχι στο πρόσωπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης