Τέρας του Κάβου: Ο εφιάλτης της Αλβανίδας στα χέρια του βιαστή

Τέρας του Κάβου: Ο εφιάλτης της Αλβανίδας στα χέρια του βιαστή

Ολo το κατηγορητήριο για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 34χρονης από τον άνθρωπο που καταδικάστηκε σε 53 χρόνια κάθειρξη το 2012 για τρεις βιασμούς, αλλά αποφυλακίστηκε το 2019! - Οι ανατριχιαστικές περιγραφές στο πολυσέλιδο κατηγορητήριο προκαλούν φρίκη, αλλά το «τέρας του Κάβου» επιμένει στην αθωότητά του

viastis_main
Η ομηρία της Αλβανίδας στην καλύβα του Ασπιώτη κράτησε πέντε εφιαλτικές ημέρες και νύχτες, ωσότου καταφέρει να ξεφύγει και να εντοπιστεί τυχαία στον δρόμο από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Η ίδια μεταφέρθηκε αμέσως σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Ασπιώτη, ο οποίος αρχικά κατάφερε να διαφύγει. Βρήκε καταφύγιο κοντά σε μια παραλία, όμως προδόθηκε από έναν ντόπιο που τον αναγνώρισε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την Αστυνομία αφού πρώτα απεγκλωβίστηκε από ομάδα διάσωσης της Πυροσβεστικής καθώς στην προσπάθειά του να ξεφύγει έπεσε σε χαράδρα και τραυματίστηκε.

Ο Ασπιώτης, σύμφωνα με το περιεχόμενο της δικογραφίας που φέρνει στο φως το «ΘΕΜΑ», κατηγορείται ότι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 4 Μαΐου βρισκόταν με την Αλβανίδα σε καλύβα στη δασική περιοχή της Λευκίμμης, χωρίς τη θέλησή της. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο: «Εχοντας περιαγάγει αυτή σε κατάσταση ομηρίας, αρχικά τη χάιδεψε στο στήθος, στη μέση, στην κοιλιά και τα οπίσθιά της, εν συνεχεία, παρά το γεγονός ότι αυτή σου είπε να μη συνεχίσεις, τη φίλησες στο στόμα, ενώ όταν αυτή προσπάθησε να αντιδράσει την έπιασες από τον λαιμό αναγκάζοντάς τη να ανεχτεί να τη φιλάς ενώ είχες δίπλα σου ένα μεγάλου μήκους μαχαίρι με ανοιχτή καφέ λαβή και αιχμηρή λάμα, απειλώντας τη με αυτό τον τρόπο ότι θα το χρησιμοποιήσεις αν αντιστεκόταν». Παρακάτω, ακολουθούν ακόμη πιο φρικιαστικές λεπτομέρειες, καθώς ο Ασπιώτης φέρεται να κακοποίησε ακόμη χειρότερα την άτυχη γυναίκα, η οποία αρνούνταν να ικανοποιήσει τις ακόρεστες διαστροφικές του ορέξεις.

f2_2
O Ασπιώτης μεταφέρεται σε φορείο μετά την περιπετειώδη καταδίωξή του σε απόκρημνη περιοχή της νότιας Κέρκυρας, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί


Συγκεκριμένα: «Στη συνέχεια την υποχρέωσες με την απειλή μαχαιριού να γδυθεί εντελώς και αφού ξάπλωσε την υποχρέωσες να θωπεύσει το σώμα της, ενώ εσύ βιντεοσκοπούσες απειλώντας την ότι αν σε καταγγείλει θα δημοσίευες το εν λόγω βίντεο στην ιστοσελίδα YouΤube, σε ερωτικά κανάλια και στους φίλους της στο Facebook».

Κλείσιμο
Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και άλλοι βιασμοί της άτυχης Αλβανίδας από τον Ασπιώτη, όπως και ο άγριος ξυλοδαρμός της που είχε προηγηθεί, καθώς ο δράστης χρησιμοποίησε βία για να την πείσει να τον ακολουθήσει.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 4 Μαΐου. Οπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο: «Ενώ είχες πείσει τη γυναίκα να σε ακολουθήσει, απομακρύνοντάς την από την οικία της, ακολούθως, μετά από διαμαρτυρίες της για τον προορισμό σας, εσύ αρχικά την άρπαξες από τα μαλλιά τραβώντας τα με δύναμη και στη συνέχεια άρχισες να τη χτυπάς με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι της, στα μάτια, στη μύτη της και τον κορμό της, και ειδικότερα στο στήθος της, συνέχισες δε να τη χτυπάς με λακτίσματα του γονάτου σου ενώ στη συνέχεια πήρες μια πέτρα και κρατώντας την από τα μαλλιά τη χτύπησες σε πολλά σημεία του προσώπου της, με αποτέλεσμα αυτή να χάσει τις αισθήσεις της και να πέσει ημιλιπόθυμη».

1607
1608


Αρνείται τις κατηγορίες

Στην απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Πρωτοδικών Κέρκυρας ο Δημήτρης Ασπιώτης αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται κάνοντας λόγο για «επιπόλαιη και σύντομη ερωτική περιπέτεια» για την οποία μετάνιωσε, ενώ στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι η γυναίκα έσπευσε εκδικητικά να τον καταγγείλει ψευδώς για να τον βλάψει και να εξιλεωθεί στα μάτια του συντρόφου της, ενώ με δική της συγκατάθεση είχαν συνευρεθεί επανειλημμένα ως ερωτικό ζευγάρι. Ο Ασπιώτης ισχυρίζεται ότι έκανε παρέα τόσο με την ίδια όσο και με τον σύντροφό της. «Διατηρούσαμε στενή κοινωνική και φιλική σχέση, συντρώγαμε και πίναμε κρασί από κοινού με τον σύντροφό της στην οικία τους, σχεδόν σε καθημερινή βάση», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι επειδή το ζευγάρι δεν είχε σταθερή εργασία, ούτε κάποιο εισόδημα, από καλοσύνη και γενναιοδωρία ξόδευε από το υστέρημά του τη σύνταξη ύψους 313 ευρώ που λάμβανε για τρία χρόνια μετά την αποφυλάκισή του ώστε να έχουν τα απαραίτητα όταν συναντιόνταν. «Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια», τόνισε. Επικαλέστηκε δε την κοινή τους παρουσία σε δημόσια καταστήματα, γεγονός που είχε υποπέσει στην αντίληψη περιοίκων και συγχωριανών του.

f3-noulezas
«Τον καταδιώκει το ποινικό παρελθόν του», δηλώνει ο δικηγόρος Βασίλειος Νουλέζας


«Πώς άραγε έχει απαχθεί μια ενήλικη γυναίκα που τρώγει και πίνει κρασί μου, συνευρίσκεται ερωτικά κατ’ επανάληψη, χωρίς καμία απολύτως αντίσταση ή διαφωνία, και με ακολουθεί σε δημόσιους χώρους;» διερωτάται στην απολογία του ο Ασπιώτης. Και υπογραμμίζει: «Η μήνυσή της είναι κυριολεκτικά συρραφή αναληθειών, ψεμάτων περί δήθεν σεξουαλικής κακοποίησης και παράνομης συμπεριφοράς μου, ενώ στην πραγματικότητα όλα συνέβησαν με τη θέλησή της και μάλιστα υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλης που είχαμε καταναλώσει».

Ο συνήγορος του Δημήτρη Ασπιώτη, Βασίλειος Νουλέζας, πρόσθεσε ότι οι κατηγορίες με αναιμικά στοιχεία αποδυναμώνονται από την ιατροδικαστική έκθεση. Πως δεν αποδεικνύεται άσκηση σωματικής βίας ή απειλή σπουδαίου κινδύνου ώστε να εξαναγκάσει σε εξώγαμη συνουσία. «Δεν τίθεται αμφιβολία πως είχαν περιστασιακή ερωτική σχέση, ενώ γεννώνται σοβαρές αμφιβολίες για τη βασιμότητα των κατηγοριών λόγω των αντιφάσεων και των κενών της μήνυσής της. Τον ακολουθεί και τον καταδιώκει το ποινικό παρελθόν του, δυστυχώς», καταλήγει ο συνήγορος υπεράσπισης του Ασπιώτη.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γκάζι: Πάρτι «συνωστισμού» με ημίγυμνες χορεύτριες - Δείτε φωτογραφίες

Μπιγιονσέ: Το χρυσό deal των 100.000.000 δολαρίων με τη Disney

Τα μοναχικά 99α γενέθλια του πρίγκιπα Φίλιππου: Θα τα περάσει μόνο με την βασίλισσα Ελισάβετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης