Δράμα: Ο σκύλος της Δίωξης βρήκε μίνι χασισοφυτεία σε κατάστημα

Δράμα: Ο σκύλος της Δίωξης βρήκε μίνι χασισοφυτεία σε κατάστημα

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη από τους αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

4090299
Δεν πρόσφερε στην πελατεία του μόνο τα προϊόντα του εμπορίου ένας Έλληνας ιδιοκτήτης επιχείρησης σε χωριό της Δράμας, αλλά φιλοδοξούσε να διαθέτει προς πώληση και την παραγωγή του από τη μίνι χασισοφυτεία που στο πίσω μέρος της, όταν θα μεγάλωναν.

Η φυτεία ήταν στα σπάργανα, αλλά ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισε αμέσως τα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους μόλις τριών εκατοστών, ενώ στο κατάστημα βρήκε μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 8,1 γραμμαρίων και στο σπίτι του δράστη άλλες δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 93,1 γραμμαρίων.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη από τους αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων - Ουρά πέντε χιλιομέτρων

Νταν Μπιλζέριαν: Ο προκλητικός «βασιλιάς του Instagram» δίνει 5.000 δολάρια για τον πιο έξυπνο τίτλο για την αυτοβιογραφία του

Ανησυχία για τα «εισαγόμενα» κρούσματα κορωνοϊού - «Καμπανάκι» για τοπικά «lockdown» - Πώς φτάσαμε στον αριθμό «97»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης