Ρουβίκωνας: Ελεύθερα τα μέλη του για τα τρικάκια έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Ρουβίκωνας: Ελεύθερα τα μέλη του για τα τρικάκια έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και τα επτά μέλη του Ρουβίκωνα αφέθησαν ελεύθεροι - Επ’ αόριστον αναβολή στη δίκη τους

rouvikwnas_motoporeia
Ελεύθερα είναι πλέον τα επτά μέλη του «Ρουβίκωνα» που συνελήφθησαν χθες από τις αστυνομικές αρχές μετά τα τρικάκια που πέταξαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και κατά τη διάρκεια μοτοπορείας. Οι επτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η οποία τους άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα από την εισαγγελία σε βάρος των επτά συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες παραβίασαν και κατέλαβαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, προέβησαν σε επικίνδυνους ελιγμούς στην Ηρώδου Αττικού, ενώ έσπρωξαν και πέταξαν στο έδαφος έναν αστυνομικό, ο οποίος επιχείρησε να τους παρεμποδίσει.

Ακόμη, οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν σε βάρος των συλληφθέντων ποινική δίωξη και για το αδίκημα της απείθειας. Ακολούθως, οι επτά κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Ωστόσο, η δίκη τους αναβλήθηκε επ’ αόριστον και οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.


maxim



Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε live: Ο Σωτήρης Τσιόδρας μιλάει στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον κορωνοϊό

ΑΑΔΕ: Mέσα Ιουνίου οι εκπτώσεις φόρου για εμπρόθεσμη πληρωμή

Προκαλούν ξανά οι Τούρκοι για την Αγιά Σοφιά: «Ο φόβος των Ελλήνων υπερίσχυσε του θυμού - Να την κάνουμε τζαμί»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης