Βίντεο: Καταστροφές στο Κολωνάκι μετά την πορεία για τον Φλόιντ
Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποίηθηκε πορεία στο κέντρο της Αθήναςσε ένδειξη συμπαράστασης στους διαδηλωτές στις ΗΠΑ για τον φόνο του Τζορτζ Φλόιντ - Αμέσως μετά, ξέσπασαν επεισόδια και οι αντιεξουσιαστές τα έκαναν... γυαλιά-καρφιά στο Κολωνάκι
Επεισόδια προκλήθηκαν, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, στο κέντρο της Αθήνας. Το σκηνικό έντασης έγινε ορατό και στο Κολωνάκι όπου προκλήθηκαν καταστροφές όταν αντιεξουσιαστές έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων.
Στην Τσακάλωφ, ακόμη, η αστυνομία κυνήγησε νεαρούς.
Κλείσιμο
Λόγω των επεισοδίων έκλεισαν, νωρίτερα, η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας και οι σταθμοί του μετρό «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής».
Στις 19:30, περίπου, ξεκίνησε από το Σύνταγμα πορεία ως ένδειξη συμπαράστασης στους διαδηλωτές στις ΗΠΑ που έχουν βγει στους δρόμους φωνάζοντας αντιρατσιστικά συνθήματα μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.
Οι διαδηλωτές που συμμετείχαν στην πορεία στο κέντρο της Αθήνας ήταν περίπου 2.000, ενώ η αμερικανική πρεσβεία, όπου και έφτασαν οι διαδηλωτές, θύμιζε «αστακό», με τουλάχιστον 10 κλούβες ΜΑΤ.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.