Με μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, ο δημοσιογράφος του ΟPEN Βασίλης Τσεκούρας θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς αλλά και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.
Ο πρώτος άνθρωπος που έσπευσε να ευχαριστήσει ο Βασίλης Τσεκούρας είναι ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του «Ερρίκος Ντυνάν» όπου από την πρώτη στιγμή βρέθηκε πάνω από τον δημοσιογράφο προκειμένου να του σώσει τη ζωή και να τον βγάλεινικητή μέσα από αυτή τη δύσκολη μάχη.
Σωτήρης Πράπας: Η εγχείρηση ήταν για να του σώσουμε τη ζωή
«H παθολογία του ήταν διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής του συνόλου της αορτής από την καρδιά μέχρι τα πόδια. Η εγχείριση που έγινε ήταν για να του σώσουμε τη ζωή. Ήταν μια σωτήρια επέμβαση για τον Βασίλη, ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση, αναρρώνει και σε λίγες μέρες θα μπορεί να πάει σπίτι του. Είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί είναι ένα νέο παιδί με προοπτική μιας επιτυχημένης καριέρας στο χώρο που επιτηδεύεται και πραγματικά χαιρόμαστε που ο Βασίλης είναι καλά και μπορεί να χαμογελάει και πάλι», είπε στο protothema.gr o διευθυντής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του «Ερρίκος Ντυνάν» κ. Σωτήρης Πράπας.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσεκούρας αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.Στη συνέχεια οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο χειρουργείο προκειμένου να του σώσουν τη ζωή και μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση που κράτησε έξι ολόκληρες ώρες ο Βασίλης εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ο Βασίλης Τσεκούρας, σύμφωνα με τον γιατρό του, αναρρώνει σε δωμάτιο του νοσοκομείου προκειμένου τις επόμενες μέρες να επιστρέψει σπίτι του.
«Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής... Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν τη γνωρίζεις... Γιατί ενημερώνεσαι μετά... Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα... Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα... Σ’ ευχαριστώ απεριόριστα...
ΥΓ.Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας ...Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα...».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.