Μόρια: Επίθεση μεταναστών σε ντόπιους και εισβολές σε σπίτια

Μόρια: Επίθεση μεταναστών σε ντόπιους και εισβολές σε σπίτια

Ανησυχία στους κατοίκους που ζητούν πιο δυναμική παρουσία της Αστυνομίας

peripoliko_14
Έξαρση εγκληματικότητας με επιθέσεις σε ντόπιους και εισβολές σε σπίτια από μετανάστες που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους που ζητούν πιο δυναμική παρουσία της Αστυνομίας.

Το πιο βίαιο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης όταν, για άγνωστο λόγο, δυο μετανάστες που ο ένας κρατούσε μαχαίρι και ο άλλος μια αυτοσχέδια… τρίαινα (!) επιτέθηκαν σε δυο Έλληνες κατοίκους μιας αγροτικής περιοχής κοντά στο ΚΥΤ! Ευτυχώς, το ένα από τα υποψήφια θύματα απέσπασε την τρίαινα και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Όμως, λίγο αργότερα, ανήλικοι μετανάστες πέταξαν ένα ξύλο με καρφιά προς τον σκύλο που φύλαγε ένα σπίτι στον κεντρικό δρόμο Μόριας - Παναγιούδας και προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα! Όμως, ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα και αναγκάστηκαν να το βάλουν στα πόδια!

Την ίδια ώρα, μια άλλη ομάδα μεταναστών εισέβαλε σε μια αγροτική κατοικία, αλλά και αυτοί έσπευσαν να εξαφανιστούν μόλις είδαν ότι μέσα βρισκόταν όλη η οικογένεια! Σύμφωνα με το lesvospost , η επεισοδιακή ημέρα έκλεισε με την… 17η κατά σειρά διάρρηξη σε άλλη αγροτική κατοικία μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια!



Ειδήσεις σήμερα: 

Ανήλικος μαχαίρωσε 26χρονο για ασήμαντο λόγο στην Καβάλα

Κίνηση στους δρόμους: Ταλαιπωρία σε κεντρικά σημεία - Δείτε πού υπάρχουν προβλήματα

Σπείρα στο Μεξικό έκανε ληστεία $460.000 σε τράπεζα με βόμβα στην... διευθύντρια - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης