Πειραιάς: «Μαριχουάνα Στοπ» σε διαμέρισμα - φυτεία

Πειραιάς: «Μαριχουάνα Στοπ» σε διαμέρισμα - φυτεία

Οι τοίχοι του διαμερίσματος είχαν τυλιχθεί με μουσαμάδες ενώ είχαν τοποθετηθεί ειδικές λάμπες για την ωρίμανση των φυτών

kanavi5
Έκπληκτοι έμειναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά με το θέαμα που αντίκρισαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Πειραιά

Το διαμέρισμα είχε μετατραπεί σε κανονική φυτεία ινδικής κάνναβης και τα δενδρύλια γέμιζαν το χώρο, δημιουργώντας την εντύπωση ενός εξωτικού κήπου με «χαλαρωτικές» ιδιότητες και μάλιστα στο κέντρο του Πειραιά.


kanavi1


Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά αξιοποίησαν στο έπακρο πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους σχετικά με τη δράση ενός 29χρονου, ο οποίος είχε δημιουργήσει τη φυτεία με το χασίς σε ένα ημιτελές διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας, προκειμένου να μην κινεί υποψίες.

kanavi2


Οι τοίχοι του διαμερίσματος είχαν τυλιχθεί με μουσαμάδες ενώ είχαν τοποθετηθεί ειδικές λάμπες για την ωρίμανση των φυτών. Πρόσβαση στο διαμέρισμα είχε ο ίδιος αλλά και κάποια πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον, για τους οποίος εξετάζεται το ενδεχόμενο να συμμετείχαν στην καλλιέργεια της ινδικής κάνναβης.


kanavi4
Κλείσιμο


Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών με συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να εντοπίσουν τον 29χρονο και να εισέλθουν στο διαμέρισμα – φυτεία και να κατασχέσουν δέκα δενδρύλια χασίς.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βούλα: Οικογενειακή τραγωδία στη φωτιά με μια νεκρή - Από τσιγάρο ξεκίνησε η φωτιά;

Ηλεία: Προκαταρκτική εξέταση για την 27χρονη που μπήκε στην εντατική λίγες ώρες αφού γέννησε

Ιερόσυλοι «χτυπούσαν» ναούς και μαγαζιά στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης