Αυτή την Κυριακή το Πρώτο Θέμα και το ekiosky’s σας κάνουν δώρο 1 εξάδα μπύρες FIX AΝΕΥ!

XRWMA-ekioskys

Αυτή την Κυριακή, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το ekiosky’s.gr σας κάνουν ΔΩΡΟ 1 εξάδα μπύρες FIX ΑΝΕΥ, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία άνω των 3€ στο eKiosky’s.gr

Η προσφορά ισχύει μόνο για τις περιοχές που εξυπηρετούνται από το ekiosky’s.gr. Δείτε αναλυτικά τις περιοχές στο https://www.ekioskys.gr/page/opening.

Αναλυτικά, στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή –τόσο στην ακριβή έκδοση των 4,25€ όσο και στη φθηνή έκδοση των 2€- θα υπάρχει ένα κουπόνι, πάνω στο οποίο θα αναγράφεται ένας κωδικός.

Εσείς πολύ απλά μπείτε στο www.ekioskys.gr, κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, ελάχιστης αξίας 3€ και στην οθόνη επιβεβαίωσης παραγγελίας του ekiosky’s.gr εισάγετε τον κωδικό στο πεδίο «ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ». Πατήστε το κουμπί «ΠΡΟΣΘΗΚΗ» και δείτε ότι στο καλάθι σας θα εμφανιστεί η εξάδα μπύρες FIX ANEY με μηδενική χρέωση.

Μαζί με την παραγγελία σας θα παραλάβετε από το ekiosky’s.gr εντελώς δωρεάν μία εξάδα μπύρες FIX ΑΝΕΥ.

Η FIX Άνευ αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για όλες εκείνες τις περιστάσεις που επιθυμούμε να απολαύσουμε τη γεύση της μπύρας, χωρίς αλκοόλ! Είναι μια δροσιστική επιλογή για μικρές ή μεγάλες παρέες, για το διάλειμμα στη δουλειά και ταιριάζει ιδανικά με ελαφριά σνακ, φρέσκες σαλάτες ή μακαρόνια!

Η FIX Άνευ προσφέρει την αυθεντική γεύση μπύρας με μόνο 14 θερμίδες ανά 100ml για απόλαυση … άνευ προηγουμένου!

Η εξαργύρωση του κωδικού μπορεί να γίνει από την Κυριακή 31/5 μέχρι και την Παρασκευή 5/6/2020.

Όροι – προϋποθέσεις εξαργύρωσης κουπονιού :
Η προσφορά αφορά χρήστες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν ως νέα μέλη στο ekiosky’s.gr.
Το κουπόνι με τον κωδικό θα βρίσκεται σε εσωτερική σελίδα της εφημερίδας, που κυκλοφορεί την Κυριακή 31/5 και στις δύο εκδόσεις της (4,25€ και 2€) και ισχύει μόνο στις περιοχές του νομού Αττικής που εξυπηρετούνται από το ekiosky’s.gr. Δείτε εδώ τις περιοχές εξυπηρέτησης : https://www.ekioskys.gr/page/opening.
Η FIX Άνευ προσφέρει την αυθεντική γεύση μπύρας με μόνο 14 θερμίδες ανά 100ml και περιέχει 0.5% αλκοόλ.
Ο κωδικός κουπονιού μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μια φορά ανά εγγεγραμμένο χρήστη αποκλειστικά στην πλατφόρμα www.ekioskys.gr από τις 31/5 έως τις 5/6/2020, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία ελάχιστης αξίας 3€ (εξαιρούνται τα καπνικά προϊόντα).
Η ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή κουπόνι, δεν ανταλλάσσεται μερικά ή ολικά με χρήματα και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αποθεμάτων.
Η ενέργεια αφορά καταναλωτές άνω των 18 ετών. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης