Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο το «τέρας του Κάβου» - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο το «τέρας του Κάβου» - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Αρκετά τραύματα φέρει ο 47χρονος που παγιδεύτηκε σε χαράδρα στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τις Αρχές - Τρεις ώρες χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει

KERKIRA-KABOU-TERAS-SULIPSH-ARTHROU
Αρκετά τραύματα φέρει ο 47χρονος Δημήτρης Ασπιώτης ή αλλιώς το «Τέρας του Κάβου», ο οποίος έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Ο 47χρονος, φέρει κάταγμα ισχίου, στο πόδι, έχει αιμάτωμα νεφρού, κάταγμα στα πλευρά και στον σπόνδυλο. Υπενθυμίζεται ότι χθες, εγκλωβίστηκε σε χαράδρα, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τις Αρχές και οι πυροσβεστικές δυνάμεις χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

Πώς έφτασαν οι Αρχές στον εντοπισμό του 

Ο φερόμενος ως βιαστής της 34χρονης Αλβανιδας ο οποίος αναζητούνταν εδώ και μέρες από τις αστυνομικές Αρχές, είχε καταφέρει να χτίσει μια μικρή ξύλινη καλύβα δίπλα στην παραλία Άγιος Γόρδιος στη περιοχή Λευκιμη της Κέρκυρας, προσποιουμενος τον ερημίτη ώστε να μπορέσει να περάσει απαρατήρητος. Η ανάγκη του όμως να αναζητήσει τροφη και νερό τον ανάγκαζε να περιφέρεται για ορισμένο χρονικό διάστημα σε καθημερινή ωστόσο βάση στη συγκεκριμένη παραλια την οποία επισκεπτεται κόσμος, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Χθες λοιπόν στην παραλία του Αγίου Γορδιου βρέθηκαν αρκετοί επισκέπτες αλλά και ντόπιοι της περιοχής που κατέβηκαν για μια βουτιά εκμεταλλευομενοι τις ήπιες καιρικές συνθήκες. Ο Ασπιωτης έκανε το λάθος να βγει από την κρυψώνα του στη προσπάθεια να αναζητήσει τροφη και τότε ένας κάτοικος της περιοχής τον αναγνώρισε. Χωρις να τον πλησιάσει κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο την αστυνομία και το Λιμενικό προκειμένου να τους ενημερώσει για την παρουσία του αναζητουμενου στη παραλια.

Αμέσως δόθηκε σήμα από στεριά και θάλασσα και μεσα σε λίγη ώρα δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού βρίσκονταν στο σημείο, έτοιμοι να επέμβουν. Όταν ο Ασπιωτης αντελήφθη την παρουσία τους, παρότι δεν είχε πολλές δυνάμεις, έτρεξε να ξεφύγει με αστυνομικούς και λιμενικούς να τον καταδιώκουν. Ωστόσο στη προσπαθεια του να γλιτώσει τη σύλληψη, γλίστρησε σε μια χαράδρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη μέση και στα πόδια, ωστόσο διατηρούσε τις αισθήσεις του και ήταν συνεργασιμος με τις Αρχές. Για τον απεγκλωβισμο του χρειάστηκε η συνδρομη της Πυροσβεστικής και της ομάδας διάσωσης.

Ο Ασπιωτης μεταφέρθηκε αργά χθες το βράδυ με ασθενοφόρο του Εκαβ στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr.

Κλείσιμο
Αποκλειστικό βίντεο μεταφοράς βιαστή Κέρκυρας


Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν μία γυναίκα, 34 ετών, αλβανικής καταγωγής, αγνοούνταν για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως.

Εντοπίστηκε στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης.

Η ίδια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση.

Καταθέτοντας στους αστυνομικούς που ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης, υπέδειξε ως δράστη της επίθεσης εναντίον της, τον συλληφθέντα πλέον Δημήτρη Ασπιώτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε φωτογραφίες: Το «τέρας του Κάβου» μετά τη σύλληψή του στη χαράδρα στην Κέρκυρα

Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο μεταφέρεται τραυματισμένος ο «βιαστής του Κάβου» - Συνελήφθη σε απόκρημνη χαράδρα

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη «έδειξε» ποια είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα - Τι ψάχνουν οι αρχές στο κινητό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης