Επίθεση με βιτριόλι: Στο «σκοτάδι» οι έρευνες - Ψάχνουν αν υπάρχει συνεργός

Επίθεση με βιτριόλι: Στο «σκοτάδι» οι έρευνες - Ψάχνουν αν υπάρχει συνεργός

Στο «μικροσκόπιο» και τα περιστατικά με πρώην συντρόφους της 34χρονης Ιωάννας - Δεκάδες βίντεο μελετούν οι αστυνομικοί - Αναζητούν μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής - Οι δύο γυναίκες με μάσκα, που φαίνονται στο βίντεο έξω από το κτήριο, δεν έχουν σχέση με την υπόθεση

vitrioli_main4
Στο δρομολόγιο διαφυγής της μυστηριώδους μασκοφόρου, που έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, έχουν επικεντρωθεί οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, για να φθάσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή της.

Για τον λόγο αυτό, μελετούν δεκάδες βίντεο και αναζητούν μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, που να προσφέρουν αξιοποιήσιμα στοιχεία για το προφίλ της. Μέχρι στιγμής, το υλικό από τις κάμερες δείχνει μια γυναικεία φιγούρα, που όμως δεν είναι αξιοποιήσιμη, ενώ κανείς εκτός από το θύμα δεν έχει δει την δράστιδα.

Η γυναίκα-«σκιά» έφθασε στην Καλλιθέα, τρύπωσε στην ασφαλιστική εταιρεία από «τυφλό» σημείο, που δεν το πιάνουν οι κάμερες, έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα και εξαφανίστηκε, χωρίς να την δει κανένας. Οι αστυνομικοί λένε ότι ήταν εξαιρετικά τυχερή, ενώ παράλληλα είχε καταστρώσει αριστοτεχνικά το σχέδιό της. 

Μάλιστα, ερευνούν αν υπάρχει συνεργός, ο οποίος ήταν έξω από το κτήριο και να την ενημέρωσε ότι η Ιωάννα μπήκε μέσα μόνη της, προκειμένου να ανέβει από το υπόγειο, να παραφυλάξει στα σκαλάκια του ασανσέρ και, την στιγμή που είδε τη γυναίκα να το καλεί, να πεταχτεί αιφνιδιαστικά μπροστά της και να της επιτεθεί με καυστικό υγρό.

Παράλληλα, οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις συγγενών και φίλων, προκειμένου να αναζητήσουν τη λεπτομέρεια που θα λύσει το γρίφο. Αξίζει να επισημανθεί ότι η ανάλυση των αστυνομικών έδειξε ότι οι δύο γυναίκες με μάσκα που φαίνονται στο βίντεο έξω από το κτήριο, δεν έχουν σχέση με την υπόθεση.

Πρόκειται για μια διερχόμενη γυναίκα και την κόρη της φαρμακοποιού, που προσέφερε βοήθεια στο θύμα, ενώ, όπως διευκρινίζει και ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, ο δίδυμος αδερφός της έδωσε στους αστυνομικούς υλικό από κάμερες, για να ερευνηθεί.

Στο «μικροσκόπιο», τέλος, βρίσκονται και οι πληροφορίες για περιστατικά επεισοδίων που είχε η 34χρονη με πρώην συντρόφους της.

Ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα λειτουργήσουν τα γυμναστήρια μόλις ανοίξουν

Επίθεση με βιτριόλι: Τρίωρο χειρουργείο για την 34χρονη Ιωάννα - «Δεν θα της αρέσει το αποτέλεσμα» λέει η γιατρός

Όλος ο θίασος του Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης