Αυτή την Κυριακή, Το Πρώτο Θέμα και το ekiosky’s σας κάνουν δώρο ένα ζευγάρι ακουστικών Hands free GNG Stereo

ekioskys_main

Mε οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία άνω των 3€ στο eKiosky’s.gr - Δείτε πώς θα τα αποκτήσετε

Aυτή την Κυριακή, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το ekiosky’s σας κάνουν ΔΩΡΟ ένα ζευγάρι ακουστικών Hands free GNG Stereo, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία άνω των 3€ στο eKiosky’s.gr.

Η προσφορά ισχύει μόνο για τις περιοχές που εξυπηρετούνται από το ekiosky’s.gr. Δείτε αναλυτικά τις περιοχές στο https://www.ekioskys.gr/page/opening.
Τόσο στην ακριβή έκδοση των 4,25€ όσο και στη φθηνή έκδοση των 2€- θα υπάρχει ένα κουπόνι, πάνω στο οποίο θα αναγράφεται ένας κωδικός.

Εσείς πολύ απλά μπείτε στο www.ekioskys.gr, κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, ελάχιστης αξίας 3€ (εξαιρουμένων των καπνικών ειδών) και μεταφερθείτε στην οθόνη επιβεβαίωσης παραγγελίας του ekiosky’s.gr, εισάγετε τον κωδικό στο πεδίο «ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ», πατήστε το κουμπί «ΠΡΟΣΘΗΚΗ» και δείτε ότι στο καλάθι σας θα εμφανιστεί το ζευγάρι των ακουστικών με μηδενική χρέωση.

Μαζί με την παραγγελία σας θα παραλάβετε από το ekiosky’s.gr εντελώς δωρεάν 1 ζευγάρι ακουστικών Hands free GNG Stereo.

Tα ακουστικά έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο για ομιλία σε κλήσεις και ακρόαση μουσικής. Διαθέτουν χειριστήριο έντασης ήχου και απάντησης, είναι υψηλής πιστότητας με λειτουργία απομόνωσης θορύβου. Είναι συμβατά με κάθε συσκευή με υποδοχή 3,5mm jack και το μήκος καλωδίου είναι 1,2 μέτρα. Χρώμα: άσπρο.
Η εξαργύρωση του κωδικού μπορεί να γίνει από την Κυριακή 24/5 μέχρι και την Παρασκευή 29/5/2020.

Όροι – προϋποθέσεις εξαργύρωσης κουπονιού :
Η προσφορά αφορά χρήστες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν ως νέα μέλη στο ekiosky’s.gr.
Το κουπόνι με τον κωδικό θα βρίσκεται σε εσωτερική σελίδα της εφημερίδας, που κυκλοφορεί την Κυριακή 24/5 και στις δύο εκδόσεις της (4,25€ και 2€) και ισχύει μόνο στις περιοχές του νομού Αττικής που εξυπηρετούνται από το ekiosky’s.gr. Δείτε εδώ τις περιοχές εξυπηρέτησης : https://www.ekioskys.gr/page/opening.

Χαρακτηριστικά : Ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο για ομιλία σε κλήσεις και ακρόαση μουσικής. Διαθέτουν χειριστήριο έντασης ήχου και απάντησης. Είναι υψηλής πιστότητας με λειτουργία απομόνωσης θορύβου. Συμβατά με κάθε συσκευή με υποδοχή 3,5mm jack. Το μήκος καλωδίου είναι 1,2 μέτρα. Χρώμα: άσπρο.

Ο κωδικός κουπονιού μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μια φορά ανά εγγεγραμμένο χρήστη αποκλειστικά στην πλατφόρμα www.ekioskys.gr από τις 24/5 έως τις 29/5/2020, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία ελάχιστης αξίας 3€ (εξαιρούνται τα καπνικά προϊόντα).

Η ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή κουπόνι, δεν ανταλλάσσεται μερικά ή ολικά με χρήματα και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αποθεμάτων.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης